"Так-так, це саме те, про що Ви подумали": Гончаренко теж зібрався до компанії Авакова

Посада Арсена Авакова викликала бурхливу реакцію соцмереж. Нардеп Гончаренко вирішив не залишатися осторонь

Нардеп фракції "Європейська Солідарність" Олексій Гончаренко вирішив оригінально підтримати хвилю, яку сьогодні зранку запустив у соцмережі ексглава МВС Арсен Аваков, і також опублікував пост із фото в оточенні відомих політиків, заінтригувавши своїм політичним майбутнім. Про це повідомляє видання "Коментарі", посилаючись на повідомлення Олексія Гончаренка у телеграм.

Інтригуючий пост колишнього глави МВС Арсена Авакова викликав бурхливу реакцію соцмереж. У себе у фейсбук ексміністр виклав фото, на якому Євген Комаровський, сам Аваков, Савік Шустер, продюсер Свободи слова Павло Єлізаров, Дмитро Гордон і Володимир Гройсман. Фото у компанії згаданих відомих українців Арсен Аваков підписав: "Так-так, це саме те, що Ви подумали!"

Ну, а що подумали українці, можна прочитати у соцмережі. Тому що цим постом Авакову вдалося "висадити в повітря" інформаційний простір. Про це почали "шуміти" не лише соцмережі, а й найрейтинговіші ЗМІ. Здавалося, всі про це згадали. Під вечір Олексій Гончаренко вирішив потролити Авакова та компанію, розмістивши у себе в телеграм-каналі пост і фото, на якому нардеп у компанії того ж таки Авакова, Гройсмана, Ірини Геращенко.

Також Гончаренко доклав фото, на якому він у компанії Євгена Комаровського. З підписом до фото політик вирішив не морочитися, скопіювавши його в Арсена Авакова: "Так-так, це саме те, що Ви подумали!"


Читайте також на порталі "Коментарі" - політичний експерт розповів, чому ексміністр МВС Арсен Аваков раптом став "зіркою" телеканалів олігарха Ахметова.