"Слуга народу" Дубинський розповів, коли уряд оголосить локдаун

У коментарях до свого посту, Дубинський відповів, що відповідно до проекту уряду транспорт працювати під час локдауну не буде

Нардеп від фракції "Слуга народу" Олександр Дубинський розповів, коли уряд оголосить локдаун через пандемію коронавірусу в Україні. Про це він написав на своїй сторінці в соціальній мережі FacebooK. На його думку, це станеться вже в кінці грудня, а саме з 24 числа. Політик прогнозує тривалість карантину в три тижні - до 15 січня.

Природно, дане припущення викликало бурхливе обговорення під постом читачів політика. Нижче наведені деякі з них.

"За сім днів до 24-го оголосять? Хороші вони собі Різдвяні канікули влаштували ... за кордоном!",

"А чого ми чекаємо ще місяць??!?!?!?! Хочемо допомогти пенсійного фонду у 2021 році ???? Вже давно треба було ввести й до 20 грудня вже б все відкрили та все запустили - щоб люди могли заробити до свята і спокійно зустріти новий рік! "

"Взагалі, їжаку зрозуміло, що це триндець. Новорічні свята - для всіх можливість заробити, яка раз на рік випадає: культура, розваги, продукти та ще багато чого ... Хто людям такі збитки компенсує? Природно, ніхто ... Ох * * їли зовсім, дебіли хренові, з такими темпами скоро всю країну на смітник відправлять ... "


Раніше "Коментарі" писали про те, що Дубинський розповів, коли трапиться конституційний переворот.