Головна Новини Політика внутрішня політика Скільки коштують анонімні телеграм-канали? Власник Резидента розповів про суми
commentss НОВИНИ Всі новини

Скільки коштують анонімні телеграм-канали? Власник Резидента розповів про суми

Продаж телеграм-каналів - дуже вигідна угода

26 червня 2020, 17:02 comments4255
Поділіться публікацією:

Власник "Резидента", одного з найбільших українських політичних телеграм-каналів, зізнався, що йому пропонували 320 тисяч доларів за канал. Про це він повідомив в ексклюзивному інтерв'ю "Коментарям".

Скільки коштують анонімні телеграм-канали? Власник Резидента розповів про суми

"На даний момент у нас немає мети продати канал. Якщо взимку нам пропонували суму 150-170 тис. доларів, то вже в травні – 320 тисяч. Дивіться самі, наскільки зросла ціна за чотири місяці", — сказав анонім.

У той час джерело зізнався, скільки грошей довелося вкласти на розкрутку каналу. "Вивчивши ринок, ми зрозуміли простий факт: є один флагман і десяток хороших каналів. Для швидкого позиціонування ми вирішили домовитися з "Легітимним" про комплексну рекламу, в яку входили взаємне просування, репости та коментарі майже кожен день. Так, ціна питання 30 тисяч за три місяці. Після ми продовжували співпрацювати, але вже на інших умовах. На даний момент на рекламу витратили близько 55 тисяч доларів", — резюмував "Резидент".

Повністю інтерв'ю з "Резидентом" вже доступний на нашому сайті. Там ви можете дізнатися більше про бізнес, ставлення до Шарію і роботі в інтересах Зеленського. Це перший текст з нового спецпроеєкту "Коментарів" "Зриваємо маски".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua
comments

Обговорення


Новини