"Сирський ховається на дачі": Безугла видала нову "сенсацію"

Депутатка в черговий раз накинулася з критикою на Головнокомандувача ЗСУ

Головнокомандуючий ЗСУ Олександр Сирський "ховається на дачі" в Харківській області, заявила народна депутатка Мар'яна Безугла.

Також, за її даними, на хабарі нібито попався начальник Генерального штабу ЗСУ Анатолій Баргилевич.

"Цікаво, чому Сирський продовжує ховатися в Харківській області, зокрема, за моєю інформацією, на своїй дачі, а начальника Генерального штабу Баргилевича вже давно не бачили? Документи підписує його заступник. Одночасно з цим дедалі більше поширюються чутки про хабарі, на яких нібито спіймали Баргилевича. Ця інформація швидко поширилася серед військових та ще більше погіршує без того низький серед бойових підрозділів авторитет Генштабу ЗСУ", - повідомила Мар'яна Безугла.

При цьому депутатка додала, що сподівається, що "чутки про дачу і хабар є лише вигадками".

"Але вони (чутки – ред.) поширюються скрізь, тому спростуйте їх та покажіться. Обидва", - звернулася Безугла до Сирського і Баргилевича.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що президент Володимир Зеленський заявив, що у ході візиту до США партнерам передали пропозиції, які наблизять мир і перемогу України. "Усе ключове для України – на столі у партнерів, усе розглядається. Далекобійність, оборонний пакет, санкції проти Росії, кроки щодо російських активів. Ми по всіх темах встигли попрацювати", — відзначив він.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що одразу після прибуття на фронт новобранці ЗСУ втрачають убитими і пораненими більше половини особового складу. "Відсутність досвіду та фізичної підготовки робить новобранців особливо вразливими. Через неефективну підготовку більшість новобранців навіть не знають, як правильно тримати зброю. Тренування досі проводяться в радянському стилі інструкторами, які самі часто не мають бойового досвіду. У результаті підрозділи ЗСУ стикаються зі швидкими втратами на фронті", — зазначає Financial Times.