Головна Новини Політика внутрішня політика Сьогодні ми бачимо, що може статися з країною, коли в політику приходять дилетанти, - Оксана Марченко
commentss НОВИНИ Всі новини

Сьогодні ми бачимо, що може статися з країною, коли в політику приходять дилетанти, - Оксана Марченко

Дружина лідера ОПЗЖ Віктора Медведчука Оксана Марченко вважає, що політикою повинні займатися професіонали

25 червня 2020, 16:00 comments2111
Поділіться публікацією:

Політикою повинні займатися професійно підготовлені люди. Про це в інтерв'ю "Страна.Юа" заявила дружина голови політради партії "Опозиційна платформа ‒ За життя" Віктора Медведчука Оксана Марченко. Так вона відповіла на питання, чи не відвідували її думки про політичну кар'єру і чи обговорювала вона це питання зі своїм чоловіком.

Сьогодні ми бачимо, що може статися з країною, коли в політику приходять дилетанти, - Оксана Марченко

"Якраз сьогодні ми бачимо, що може статися з країною, коли в політику приходять дилетанти. Я ж хочу залишатися найкращою дружиною для свого чоловіка, яка буде поруч і в радості, і в смутку. Можна сказати, що я в політиці разом з ним. Він ‒ там, а значить, я завжди буду поруч з ним "шарудіти своїми крилами"", – пояснила свою позицію Оксана Марченко.

Також відома телеведуча розповіла, що через політику її у свій час "пішли" з проекту "Танці з зірками".

"Це все через Віктора Медведчука. Це була дискримінація мене, як дружини, внаслідок політичної позиції та поглядів чоловіка. Події припали якраз на той час, коли в Україні посилився розгул націонал-радикалів, нагніталася ненависть до так званих "ворогів народу" в нашому обличчі. Власники холдингу вирішили, що простіше принести мене в жертву, ніж виправдовуватися", – заявила Оксана Марченко.

Раніше Марченко заявила, що Мінські угоди є єдиним спосіб зупинити кровопролиття і возз'єднати країну.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини