Разумков розповів, яку партію він має намір будувати

Нова партія Дмитра Разумкова не базуватиметься на одній ідеології

Колишній голова Верховної Ради Дмитро Разумков має величезне бажання збудувати нову партію, з якою вдасться реалізувати все те, що не вдалося зі "Слугою народу". Разумков наголошує, що має намір будувати саме партію, а не політичний проєкт, як часто кажуть його опоненти. Як повідомляє портал "Коментарі", про це Дмитро Разумков розповів в інтерв'ю телеканалу "Еспресо".

Дмитро Разумков ще точно не визначився з назвою своєї політичної сили та навіть не озвучив першу п'ятірку членів своєї партії, а соціологи вже показують, що поки що "партія на папері" колишнього спікера Верховної Ради точно долає прохідний бар'єр у парламент і може спокійно конкурувати з лідерами парламентських перегонів. Сам же Разумков підкреслює важливий аспект – він поки що лише на початковому шляху будівництва своєї партії, завдання якої знову дати можливість повірити людям у те, що позитивні зміни у країні реально здійснити.

За словами парламентаря, його політична сила не дотримуватиметься якоїсь однієї ідеології, тому що на це сьогодні немає запиту у суспільства та багато ідеологій вже перемішалися.

"Це буде поміркований консерватизм. У сьогоднішніх умовах мати якусь абсолютну ідеологію не вийде. Воно вже настільки перемішане і настільки перетинається між собою, що будуть аспекти з різних ідеологічних течій, але як базу я брав би помірний консерватизм", – зазначив Дмитро Разумков.

Читайте також на порталі "Коментарі" - експерт спрогнозував, що під час майбутніх виборів Разумков "потопить" інших політиків і вийде з президентом Зеленським у другий тур.