Путін забився в куток: Гордон прокоментував нову ініціативу Банкової

Журналіст вважає, що Кремль не сприймає серйозно пропозиції офіційного Києва про зустріч

Кілька днів тому глава Офісу президента Андрій Єрмак повідомив про те, що Київ запропонував провести переговори щодо врегулювання конфлікту на сході України у трикутнику Байден – Путін – Зеленський. Але прес-секретар Путіна Пєсков заявив, що жодних подібних пропозицій Москва не отримувала. В ефірі телеканалу "Україна 24" відомий український журналіст, бізнесмен Дмитро Гордон прокоментував спроби української влади провести зустрічі з Путіним, про що періодично заявляє Офіс президента.

Дмитро Гордон назвав дуже цікавою та смішною історією те, що президент України Володимир Зеленський та голова його офісу Андрій Єрмак постійно "набивають президентові Росії Путіну стрілки".

"Чуєш, давай зустрінемось у Єрусалимі!? Давай зустрінемось там, давай зустрінемось сям… Бідний Путін уже не знає, куди подітися від цих наполегливих пропозицій, з ким приходити і чи взагалі приходити. Я думаю, Путін забився в куток і просто важко переживає чергове запрошення від Зеленського та Єрмака", – зазначив журналіст.

Гордон додав, якщо ж якось серйозно реагувати на чергову пропозицію офіційного Києва, то це якось безглуздо виглядає і більше нагадує якусь дитячу гру, схоже на те, що діти в пісочниці не награлися.

"Хлопці, це не кіно знімати, це велика політика, де потрібно мати світлу голову та багато розумних людей поруч, а коли ні того, ні іншого, то набивайте стрілки далі… Дитячий садок", – прокоментував Дмитро Гордон.

Читайте також на порталі "Коментарі" – Дмитро Гордон розповів, хто першим із українських політиків дізнався ще у 2016 році, що Зеленський йтиме у президенти та створюватиме свою партію.