Головна Новини Політика внутрішня політика Призначення Саакашвілі в Україні – це елемент зовнішнього управління США, - Медведчук
commentss НОВИНИ Всі новини

Призначення Саакашвілі в Україні – це елемент зовнішнього управління США, - Медведчук

Лідер ОПЗЖ Віктор Медведчук вважає прихід Міхеїла Саакашвілі "черговою піар-акцією"

29 травня 2020, 14:05 comments1826
Поділіться публікацією:








Призначення екс-президента Грузії Міхеїла Саакашвілі головою Виконавчого комітету реформ в Україні народний депутат Віктор Медведчук назвав елементом зовнішнього управління США. Про це голова політради партії "Опозиційна платформа – За життя" заявив в ефірі телеканалу "112 Україна".

Призначення Саакашвілі в Україні – це елемент зовнішнього управління США, - Медведчук


"Я вважаю, що це стратегічна помилка влади: не знаю, особисто Зеленського, прем'єра чи ще кого. Але я думаю, що вони були не повні ентузіазму призначати цього пана. Це моя точка зору, — заявив політик. — Я думаю, що це призначення нав'язано в рамках зовнішнього управління з боку США. Ось, поставте цю людини, ця людина буде відповідати у вас за реформи. Придумали їй штучну посаду – голова виконавчого комітету з реформ, скажіть, який виконавчий комітет, які реформи? Хто повинен робити реформи?"

Закони про реформи повинні прийматися у ВР, впевнений нардеп, а потім реалізовуватися і виконуватися урядом.

"Керувати цим повинен президент. При чому тут Саакашвілі? При чому тут цей так званий виконавчий комітет з реформ? Ви знаєте, це слово давно вже стало лайливим – реформи. І це лайливе слово продовжує існувати в нашому побуті, хоча тільки викликає обурення, обурення від того, хто ці слова вимовляє", — сказав Медведчук.

На його думку, так звані реформи, якщо вони несуть позитивні наслідки для країни, скоріше варто називати модернізацією, змінами в законодавстві чи діяльністю виконавчої влади.

"Створюйте робочі місця, клімат, міняйте радіально і кардинально економічний курс. Знаходьте місця для реалізації експорту, збуту продукції України. покращуйте соціальну сферу, наповнюйте змістом те, що називається рівень життя та добробуту людей. І не треба говорити про реформи. Ви це головне робіть – і називайте як завгодно", — зазначив парламентарій.

Медведчук додав, що прихід Саакашвілі – "чергова піар-акція, яка буде в центрі уваги".

"Всі будуть чекати, що він скаже в черговий раз про когось або про щось. І, на жаль, я думаю, хочу помилитися, але думаю – закінчиться черговим скандалом. Це мої думки вголос. Причому скандалом, знову-таки, з керівниками нашої влади. Дай Бог, щоб цього не сталося, але, схоже, що це може мати місце", — підкреслив парламентарій.

Нагадаємо, в Грузії продемонстрували, як будуть розвиватися відносини з Україною при Саакашвілі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини