Президентська інтрига: розрив між Зеленським та Порошенком менше 10%

Якби вибори відбулися найближчої неділі, у другому турі Зеленський переміг би будь-кого з опонентів

Якби українцям довелося обирати нового президента найближчої неділі, то з великою ймовірністю перемогу б здобув чинний глава держави Володимир Зеленський і переобрався б на другий термін. Ось лише розрив у рейтингу Володимира Зеленського та найближчого його опонента п'ятого президента Петра Порошенка продовжує скорочуватися. Як передає видання "Коментарі", про це свідчать результати соцопитування компанії "Рейтинг".

Зеленського готові підтримати 23,1% наших співвітчизників. Водночас за Петра Порошенка готові проголосувати 13,3%. Третьою у президентському рейтингу йде Юлія Тимошенко. За результатами опитування вона має 10,7%. Дещо відстає від лідера "Батьківщини" Юрій Бойко. Його підтримує 9,2%. Екс-спікер Верховної Ради Дмитро Разумков уже увірвався до першої п'ятірки претендентів на президентське крісло. Має трохи більше 8% підтримки.

Що ж до можливого результату голосування у другому турі, то на сьогоднішній день незалежно від того, хто опинився б із Зеленським у парі, чинний глава держави переміг би будь-кого.

Якщо ж говорити про найвірогіднішу пару другого туру Зеленський та Порошенко, то результат був би 59% проти 41%. Зеленський би переміг.

Читайте також на порталі "Коментарі" - експерти розповіли, чому зростання рейтингу колишнього спікера парламенту Дмитра Разумкова лякає Офіс президента. Отже, на Банковій намагаються робити все можливе, аби завадити Розумкову зводити свою політичну кар'єру. Рішення про те, щоб позбавити непокірного екс-спікера Верховної Ради мандата, ніхто не скасовував.