Головна Новини Політика внутрішня політика Націонал-радикали використовують механізми силового тиску на владу, - Медведчук
commentss НОВИНИ Всі новини

Націонал-радикали використовують механізми силового тиску на владу, - Медведчук

Лідер ОПЗЖ Віктор Медведчук заявив, що в Україні продовжують правити бал націонал-радикали

1 липня 2020, 17:00
Поділіться публікацією:

Націонал-радикали і так звані активісти використовують в Україні механізми неправової держави, тобто, силу і тиск на владу в тих чи інших питаннях. Про це на брифінгу у Верховній Раді заявив голова політради партії "Опозиційна платформа ‒ За життя", народний депутат Віктор Медведчук.

Націонал-радикали використовують механізми силового тиску на владу, - Медведчук

На жаль, зазначив політик, у них це виходить.

"Ми бачимо сьогодні дії Зеленського та його команди, які під тиском націонал-радикалів і так званих активістів не роблять того, що мають. Я маю на увазі й питання, пов'язані з мирним врегулюванням на Південному Сході України ‒ на Донеччині, й питання, пов'язані з тією ж російською мовою та багатьма іншими проблемами, які не вирішуються владою. Не вирішуються через острах реакції, яку може продемонструвати вулиця", – пояснив Медведчук.

Парламентарій нагадав про цинічне побиття у Харкові представника "Партії Шарія".

"Слава Богу, що правоохоронні органи з хуліганства перекваліфікували справу на замах на вбивство. Тому що всі ознаки, до яких є доступ через засоби масової інформації, свідчать про те, що це був замах на вбивство. Саме з цією метою діяли так звані націонал-радикали для того, щоб помститися. І при цьому немає реакції Президента", – обурений Віктор Медведчук.

Також, додав нардеп, в наявності багато випадків нападів на офіси "неугодних" партій, зокрема і партії "Опозиційна платформа – За життя".

"Постійно цинічно намагаються облити фарбою, зруйнувати або завдати іншої шкоди офісам "Опозиційної платформи – За життя". Неодноразові напади на офіси опозиційних партій – свідчення того, що продовжують правити бал націонал-радикали, і влада нічого не може або не хоче з цим робити", – резюмував Віктор Медведчук.

Нагадаємо, біля офісу Медведчука у Києві прогримів вибух: опубліковано фото і відео.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини