Головна Новини Політика внутрішня політика Медведчук Порошенко: Захід завжди на боці тих, хто слухняний до його вказівок
commentss НОВИНИ Всі новини

Медведчук Порошенко: Захід завжди на боці тих, хто слухняний до його вказівок

Народний депутат Віктор Медведчук переконаний, що на посаді президента Петро Порошенко слухняно виконував волю США і Євросоюзу

22 червня 2020, 12:14 comments1024
Поділіться публікацією:

П'ятий президент України Петро Порошенко був виконавцем волі Заходу, яка лежить в основі зовнішнього управління, введеного Сполученими Штатами в Україні. Таку думку висловив в ефірі телеканалу "Росія-24" голова Політради партії "Опозиційна платформа – За життя", народний депутат Віктор Медведчук.

Медведчук Порошенко: Захід завжди на боці тих, хто слухняний до його вказівок

За словами політика, саме тому зараз звучать заяви європейських політиків і різних інститутів на підтримку Порошенка.

"Американська влада, посли країн G7 у Києві, представники Євросоюзу, в тому числі колишній керівник Євросоюзу Дональд Туск, висловлюються публічно з приводу того, що не можна зводити рахунки, залучаючи до кримінальної відповідальності Порошенка. Гадаю, така політика зрозуміла, тому що Порошенко був сліпим виконавцем волі Заходу, волі, яка лежить в основі зовнішнього управління, введеного Сполученими Штатами Америки в Україні", – пояснив парламентарій.

При цьому Медведчук зазначає, що в такій підтримці з боку західних політиків немає нічого дивного — вони просто захищають "свого".

"Тиск Заходу, тиск тих, хто зовні керує нашою країною, – це показник того, що вони завжди будуть стояти на боці тих, хто буде слухняним по відношенню до їх вказівок і їх "хотінь". Всі події останнього часу: і меморандум МВФ, та дії, спрямовані на кадрові зміни в Україні, – продиктовані із Заходу як елементи і структура зовнішнього управління. І це дійсно страшно, а не те, чи буде Порошенко притягнутий до відповідальності, тим більше за такими дрібними ознакам тих чи інших складів злочинів", – додав Віктор Медведчук.

Раніше політик заявив, що вся новітня історія України свідчить: чим більше ми прислухаємося до порад Заходу, тим менше в країні порядку і більше боргів і зобов'язань.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини