Головна Новини Політика внутрішня політика Медведчук написав лист Зеленському: "У Вас є три вибори"
commentss НОВИНИ Всі новини

Медведчук написав лист Зеленському: "У Вас є три вибори"

Лідер партії "Опозиційна платформа - За життя" Віктор Медведчук закликав президента Володимира Зеленського зайнятися головними питаннями, для яких він був обраний

15 червня 2020, 16:40 comments1599
Поділіться публікацією:

Голова політради партії "Опозиційна платформа — За життя" Віктор Медведчук зробив письмове звернення до українського гаранта Володимиру Зеленському, нагадавши йому, для чого той був обраний на посаду президента в країні, де п'ять років поспіль тривала війна. Про це повідомляється на сайті парламентської партії.

Медведчук написав лист Зеленському: "У Вас є три вибори"

"Сьогодні на Донеччині продовжують гинути і отримувати поранення військовослужбовці і мирні громадяни. Цей збройний конфлікт стримує розвиток нашої країни, та 70% українців називають його ключовою проблемою. Невідворотно наближається час, коли Вам доведеться відповісти на питання: "Чого домігся президент у справі встановлення миру на сході України?", — пише Медведчук.

Крім того, парламентарій додав, що для встановлення миру є один реальний інструмент – Мінські угоди.

"І їх треба виконувати. Зрозуміло, це важко. І націонал-радикали виступають категорично проти цього. Але я сподіваюся і щиро вірю, що Ви не президент націонал-радикалів, як колишній глава держави. Для вирішення цього завдання Вам будуть потрібні і сила, і підтримка, і допомога, яку Ви обов'язково отримаєте, діючи в інтересах українських громадян. Від Вас потрібна тільки готовність діяти і рішучість, яку треба продемонструвати", — зазначено в посланні до голови держави.

Втім, не тільки військова ситуація на сході України є головним викликом для Зеленського, як вважає Медведчук. Він додав, що сьогодні вкрай важливо поміняти політику комунальних тарифів, які з року в рік вводять український народ у злидні.

"Сьогодні вони просто непідйомні для українців. Тарифи роздуті, а цифри взяті зі стелі. Для окремих ділків тарифи стали джерелом збагачення, а ось для мільйонів наших співгромадян ‒ причиною злиднів, банальним грабунком народу. Численні ініціативи МВФ, спрямовані на затягування тарифного зашморгу, лише переконують людей в цьому. Українці добре пам'ятають і легко можуть порівняти, що раніше газ коштував дорожче, а вони платили менше", — вважає Медведчук.


Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у фракції "Слуга народу" готові опублікувати імена майбутніх кандидатів на посаду мера Києва.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини