Головна Новини Політика внутрішня політика Медведчук дав правильний діагноз нинішній владі, - Кутуєв
commentss НОВИНИ Всі новини

Медведчук дав правильний діагноз нинішній владі, - Кутуєв

Соціолог Павло Кутуєв вважає, що лідер "Опозиційної платформи - За життя" Віктор Медведчук дав абсолютно правильну оцінку в своєму відкритому листі президентові

19 червня 2020, 15:10 comments1573
Поділіться публікацією:

Нинішній президент Володимир Зеленський рухається в тому ж напрямку, що і його попередники — Петро Порошенко і Віктор Ющенко, тому голова політради партії "Опозиційна платформа — За життя", народний депутат України Віктор Медведчук дав його діям абсолютно правильну оцінку. Про це в ефірі "112 Україна" заявив соціолог Павло Кутуєв.

Медведчук дав правильний діагноз нинішній владі, - Кутуєв

"Для політика дуже важливо дати правильний діагноз, саме як для лікаря, адже це запорука подальшого правильного лікування, правильної терапії, — сказав соціолог. — Віктор Медведчук дав чіткий, правильний діагноз, що свідчить про його політичну зріліть і політичну майстерність. Нинішня владна команда більш схильна тікати від реальності".

Кутуєв зазначив, що Зеленський продовжує рухатися "сумнівною доріжкою" екс-президентів Петра Порошенка та Віктора Ющенка.

"Треба викарбувати слова Віктора Медведчука про те, що, Ющенко, Порошенко дуже активно боролися за владу, намагалися концентрувати владні повноваження в своїх руках. І, на жаль, нинішній президент рухається ось цієї сумнівною стежкою", — додав Кутуєв.

Нагадаємо, голова політради партії "Опозиційна платформа — За життя", народний депутат України Віктор Медведчук написав відкритий лист президенту Володимиру Зеленському.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини