Лідери фракцій "Батьківщина" і "ЄС" викликають Зеленського в Раду

Сергій Соболєв та Ірина Геращенко вважають, що президент Володимир Зеленський приховує наслідки своїх рішень від народу

Парламентські фракції "Європейська солідарність" і "Батьківщина" хочуть заслухати президента Володимира Зеленського у Верховній Раді. Про це повідомляє видання Depo.ua, посилаючись на заяви заступників глав двох політсил Ірини Геращенко та Сергія Соболєва.

Так, на думку заступника голови фракції "Євросолідарність" Ірини Геращенко, зараз Україна знаходиться в затяжній стадії капітуляції і головнокомандувач просто зобов'язаний відкрито про це розповісти людям.

"Нам потрібно не Резнікова (міністра з реінтеграції ОРДЛО, - прим. Ред.) заслуховувати, тому що він отримує директиви від Зеленського, а негайно проводити закрите засідання парламенту, на якому заслухати Зеленського. Рік тому він щодня приходив до парламенту, але він насправді повинен розповісти нам, що відбувається в зовнішній політиці України, і як відбувається ця зрада ", - заявила політик.

Колегу по парламенту підтримав і віце-голова "Батьківщини" Сергій Соболєв, який до того ж стурбований погіршенням ситуації з COVID-19 по країні.

"Я думаю, що для нас стає зараз принциповим виступ президента зі щорічною доповіддю, де ми повинні розуміти політику зовнішню та внутрішню, політику щодо COVID-19 і боротьби з ним. Це щорічна доповідь. Я думаю, що кращого часу, аніж зараз, навряд чи можна знайти ", - підсумував нардеп.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в мережі з'явилося скандальна заява "Інстаграм-діви" Маші Фокіної, яка розповіла про подробиці призначення її діда Вітольда Фокіна на пост члена ТКГ в Мінську.