Головна Новини Політика внутрішня політика Кулеба повідомив про можливі сценарії розгортання подій на Донбасі
commentss НОВИНИ Всі новини

Кулеба повідомив про можливі сценарії розгортання подій на Донбасі

Україна зможе діяти і в рамках запасного сценарію щодо окупованих територій

23 лютого 2021, 08:05 comments1363
Поділіться публікацією:

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба розповів, за яким сценарієм щодо окупованих територій діє українська влада. Про це політик повідомив на нещодавно придбаному Петром Порошенком телеканалі "Прямий".

Кулеба повідомив про можливі сценарії розгортання подій на Донбасі

Окупація Донбасу: за яким сценарієм діє Україна. Фото: slovoidilo.ua

За словами Дмитра Кулеби, українська верхівка продовжує дотримуватися першого сценарію реінтеграції Донбасу. Він полягає в спробі мирно врегулювати ситуацію. Саме цього сценарію пообіцяв дотримуватися президент України Володимир Зеленський ще на початку своєї політичної кар'єри.

"Зараз наш сценарій можна умовно назвати "поганий мир краще, ніж добра війна". І саме з ним рухаємося", — зазначив Дмитро Кулеба.

Однак міністр закордонних справ України також натякнув на те, що Україна розглядає інші можливі сценарії. Перегляд стратегій відбувався дев'ятнадцятого лютого 2021-го року на засіданні Ради національної безпеки і оборони України. Проте про можливий запасний план Дмитро Кулеба відмовився розповідати. Політик підкреслив, що це закрита інформація, яку він не може публічно розголошувати.

Нагадаємо, що міжнародний валютний фонд не надавав Україні транш кредиту на 700 млн доларів. Причина – у зобов’язаннях української влади ухвалити певні закони. Зокрема, йдеться про закон про Вищу раду правосуддя та законопроект про НАБУ. Деталі ситуації можна переглянути в нашому матеріалі.

Також сайт "Коментарі" повідомляє, де колишній президент України провів вихідні. Про свої наміри поїхати в цю країну політик не розповідав. Яку країну відвідав Порошенко та з ким зустрівся, читайте в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини