Головна Новини Політика внутрішня політика Кому з українських політиків довіряють найбільше: новий рейтинг
commentss НОВИНИ Всі новини

Кому з українських політиків довіряють найбільше: новий рейтинг

Згідно з рейтингом, президенту Зеленському довіряють найбільше, хоча і рівень недовіри перевищив 50%

19 листопада 2020, 12:21 comments1647
Поділіться публікацією:

Українці в рейтингу довіри до політиків віддали першість президенту Володимиру Зеленському, а найменший відсоток підтримки виявився у головного прокурора країни Ірини Венедиктової. Про це свідчить опитування українців за 15-17 листопада, проведене соціологічною групою "Рейтинг".

Кому з українських політиків довіряють найбільше: новий рейтинг

Так, Зеленському довіряють 46% опитаних — і це найвищий результат. Але не довіряють гаранту більше — 51%. Другий за рівнем довіри став глава парламенту Дмитро Разумков з 32% довіри й 26% недовіри (ще 26% не знають його). Юлії Тимошенко довіряє кожен четвертий українець, а не довіряють — 72%. Юрій Бойко отримав 24% проти 52% відповідно. У Петра Порошенка рівень довіри становив менше — 23%, не довіряють йому 74%. Тільки 22% опитаних заявили про довіру голові МВС Арсену Авакову, 67% — не довіряють.

Ще менше довіри отримав прем'єр-міністр Денис Шмигаль — 18% довіри і 54% недовіри, а ще майже чверть і зовсім про нього не чули. Глава МОЗ Максим Степанов отримав тільки 19% тих, хто довіряє йому з усіх опитаних, 36% — не довіряють, а 41% — не знають українського міністра охорони здоров'я. Глава ОП Андрій Єрмак в опитуванні отримав підтримку 12%, 43% йому не довіряють, а 40% — не знають. Завершує рейтинг генеральний прокурор Ірина Венедиктова, якій змогли довіряти тільки 9%, не довіряють — 38%, а майже половина про таку не знають.

Нагадаємо, Лукашенко різко висловився про падіння рейтингу Зеленського зі словами: "Чия б корова мукала".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини