Гордон заявив, що Путін заборонив Медведчуку залишати Україну

Гордон озвучив умову, поставлену Путіним Медведчуку

Президент РФ Володимир Путін поставив свого кума, лідера "ОПЗЖ" Віктора Медведчука перед фактом - не залишати територію України не дивлячись на кримінальні справи і термін, який йому світить. Як інформує видання "Коментарі", про це розповів журналіст і бізнесмен Дмитро Гордон в ефірі каналу "Україна 24", посилаючись на власні джерела в колі російських опозиціонерів.

Дмитро Гордон зазначає, Путін дав зрозуміти Медведчуку, що той втратить в його очах останню повагу, якщо виїде з України перед судом. Медведчуку було виставлено умову - якщо є бажання залишитися в політиці і продовжувати боротися за владу, тоді ні в якому разі не потрібно тікати з України. Хоча, здавалося б, чого простіше втекти до Росії. Ось Медведчук і прийняв рішення - дочекатися суду і нікуди не тікати.

Журналіст називає Медведчука головним агентом впливу РФ в Україні. Гордон впевнений, що в суді у Медведчука буде дуже хороший захист, його інтереси будуть відстоювати кращі адвокати.

Дмитро Гордон вважає Віктора Медведчука дуже розумною людиною. До лідера "ОПЗЖ" можна по-різному ставитися, каже Медведчук, виставляти претензії, але він дуже продуманий, планує всі ходи наперед. Тому, якщо прокурори не спрацюють професійно, то справа розсиплеться і Медведчуку вдасться уникнути покарання, яке він повинен понести. Це справжнє випробування для держави.

Також читайте на порталі "Коментарі" - Дмитро Гордон висловив думку, що Україні потрібно переглянути свій зовнішньополітичний курс, відмовившись від ідеї будь-що-будь приєднатися до ЄС.