Годинник Rolex за ціною авто: нардеп в Раді похвалився дорогою покупкою

У політика помітили елітний годинник марки Rolex

Народний депутат України Олександр Ковальов в четвер, 28 січня, з'явився у Верховній Раді з аксесуаром на руці, який не міг залишитися без уваги. На ньому був годинник Rolex, ціна якого приблизно така ж, як і автомобіль з пробігом. Вартість даної моделі годин досягає 12 250 доларів. Про це пише видання "Апостроф".

Доказом цього є фото, яке зробив фотограф видання Олександр Гончаров в сесійній залі.

Але найцікавіше у всій цій історії навіть не висока ціна годинника, а той факт, що він жіночий. Це можна помітити, якщо уважно розглянути їхній дизайн. Також про це повідомляється на сайті, на якому вони виставлені на продаж.


Як повідомляло видання "Коментарі", "Слугу" Тищенко помітили в одному з найдорожчих готелів Дубая. Народний депутат від фракції "Слуга народу" Микола Тищенко вирішив не мерзнути в Україні з приходом морозів і снігу, а відправитися ближче до сонечка разом з усією своєю родиною. Так, в Мережі з'явилися фотографії, на яких нардеп був помічений на відпочинку в Об'єднаних Арабських Еміратах. Про це пише Telegram-канал "Темний лицар".
Також ми писали, на якій руці слід носити годинник. Існує усталене правило: не носити годинник на руці, яка домінує, оскільки це незручно. Годинник можна пошкодити або зачепити ними сторонній предмет. Це не кажучи про те, що вкрай незручне завдання писати з годинником на руці. Крім того, застібати годинник на зап'ясті набагато легше основною рукою. Але якщо ви з якоїсь причини сумніваєтеся в плані того, як буде краще, рекомендуємо спробувати певний період часу носити годинник на одній руці, а потім на іншій.