Головна Новини Політика внутрішня політика Геращенко запропонувала Кличко балотуватися в мери Києва від Європейської солідарності
commentss НОВИНИ Всі новини

Геращенко запропонувала Кличко балотуватися в мери Києва від Європейської солідарності

Партія Порошенка запропонувала мерові Києва приєднатися до них на виборах

5 червня 2020, 18:57 comments1685
Поділіться публікацією:

Народний депутат від партії "Європейська солідарність" Ірина Геращенко запропонувала мерові столиці Віталію Кличку балотуватися на майбутніх виборах глави столиці від партії колишнього п'ятого президента України Петра Порошенка. Про це повідомили у виданні "ЛІГА.Новости" з посиланням на звернення Ірини Геращенко до Віталія Кличка.

Геращенко запропонувала Кличко балотуватися в мери Києва від Європейської солідарності

Чинного мера Києва Віталію Кличку запропонували очолити список партії на виборах в Київську міську раду, щоб висунути його кандидатом в мери столиці. Також народний депутат від партії "Європейська солідарність" Ірина Геращенко нагадала, що партія Блок Петра Порошенка підтримала чинного мера Києва Віталія Кличка на місцевих виборах в 2015 році.

У квітні в рейтинг кандидатів у столичні мери Віталій Кличко переміг з великим відривом. 21 травня стало відомо, що кандидатом у мери Києва від партії "Голос" може стати телеведучий Сергій Притула. 28 травня інформаційному просторі заговорили про кандидатуру головного санітарного лікаря та заступника міністра охорони здоров'я Віктора Ляшка. 30 травня Кличко оголосив, що буде балотуватися.

Як повідомляв портал "Коментарі", в Слузі народу втратили одного з кандидатів у мери Києва.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини