Елітні будинки і машини: експерт розповів, як за два роки "слугам народу" вдалося поліпшити своє становище

Члени його фракції «Слуга народу» в парламенті за ці два роки придбали люксові автомобілі на суму понад 20 млн гривень

За два роки свого депутатства нардепи "Слуги народу" (СН) істотно поліпшили свій матеріальний стан. Члени його фракції "Слуга народу" в парламенті за ці два роки придбали люксові автомобілі на суму понад 20 млн гривень, 12 елітних квартир у столиці й понад 25 земельних ділянок у не менш елітних селищах під Києвом. Про це в ексклюзивному інтерв'ю виданню "Коментарі" розповів політичний аналітик Павло Нусс.

Він зазначає, у той час, поки влада Зеленського доводить українців до тотальної бідності, члени фракції СН у парламенті за ці два роки істотно поліпшили свої статки.

"Ні. Навіть не так. Точніше сказати, що ці члени навіть не змогли чесно задекларувати на своє ім'я ці придбання, а діяли за традиційною схемою - через своїх найближчих родичів, дружин, мам, синів, бабусь і так далі. Ось, наприклад, Богдан Єременко, який перед отриманням статусу народного депутата займався громадською діяльністю. Так ось, його дружина прикупила Volvo за 1 млн гривень. Це не мої фантазії. Це аналіз декларацій Комітетом виборців України (КВУ). І це не кінець", - написав Павло Нусс.

Аналітик додає, наведені дані про покупки членів сімей нардепів від "слуг народу" є додатковими, тому що попереднє дослідження КВУ показало, що протягом "коронавірусного" 2020-го 97 нардепів партії Володимира Зеленського також задекларували придбання цінного майна - вони придбали 20 квартир, 67 земельних ділянок і 74 автомобілі.

Читайте також на порталі "Коментарі" - "слуга народу" Шевченко похвалився презентами від Олександра Лукашенка.