Головна Новини Політика внутрішня політика Екс-заступниця міністра Клітіна в пікантному вигляді заявила про створення партії (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Екс-заступниця міністра Клітіна в пікантному вигляді заявила про створення партії (ВІДЕО)

Колишня заступник міністра інфраструктури Олександра Клітіна в купальнику записала відеоролик, заявивши про створення нової партії в Україні

30 червня 2020, 12:15 comments2789
Поділіться публікацією:








Екс-заступниця міністра Клітіна в пікантному вигляді заявила про створення партії (ВІДЕО)

Скриншот из видео

Колишня заступник міністра інфраструктури Олександра Клітіна в купальнику зняла відео, в якому оголосила про створення політичної партії в Україні. За словами дівчини, боротьбу з корупцією в нашій країні потрібно брати в свої руки. Радниця глави Держкосмічного агентства Олександра Клітіна звернулася до українців через свій YouTube-канал.


"Я вирішила боротися за правду самостійно, тому що на цих ідіотів в штанах точно надії немає, — заявила дівчина. — Я створюю свою партію — "Україна проти корупції", щоб розібратися нарешті з цими політичними проститутами".

Вона додала, що чиновники не сміють ображати жінок, хоча жінки набагато сміливіші і справедливіші. Крім того, Клітіна закликала приєднатися до її політпартії для боротьби з "політичними проститутами".

Нагадаємо, раніше колишня заступниця міністра інфраструктури Олександра Клітіна, яку звільнили після скандального листування з пранкером Джокером, заявила, що не бачить підстав для відсторонення з посади.

Раніше "Коментарі" писали, що стало відомо про звільнення Олександри Клітіної.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини