Два міністри подали у відставку

Питання про відставку одного з міністрів поки відклали

15 грудня в Верховну Раду надійшло відразу дві заяви про відставку. Міністрами, які побажали покинути свої посади, виявилися глава Міністерства захисту навколишнього середовища і природних ресурсів Роман Абрамовський, а також міністр ветеранів Сергія Бесараба. Про це повідомляє голова Верховної Ради України Дмитро Разумков.

Сьогодні, 16 грудня, заяви про відставку парламент розглядає на пленарному засіданні. Відзначається, що сьогодні звільнити Верховна Рада зможе тільки одного з них. Друге звільнення буде перенесено на 17 грудня. Під час засідання парламенту питання про відставку Романа Абрамовського було знято з порядку денного. Профільний комітет заявив, що йому потрібно більше часу на те, щоб вивчити заяву перед розглядом його в залі. Коли конкретно буде розглянуто звільнення Абрамовського - невідомо. Про це інформує РБК-Україна.

До слова, на вчорашньому засіданні фракції "Слуга народу" деякі депутати висловилися проти звільнення Романа Абрамовського з посади глави Міністерства захисту навколишнього середовища і природних ресурсів. Крім того, це питання просили поки відкласти на невизначений термін. Проти звільнення Абрамовського були також і представники профільного комітету і мажоритарники. За їхніми словами, вони не бачать логіки в його звільненні.

Раніше сайт "Коментарі" повідомляв читачам про те, що євродепутат подав у відставку після оргії на підпільній секс-вечірці в Брюсселі, а також про те, що були названі імена відразу трьох нових міністрів, які скоро можуть з'явитися в Кабміні.