Головна Новини Політика внутрішня політика Денис Малюська поскаржився на дружину, яка не дозволяє купити рожевий костюм
commentss НОВИНИ Всі новини

Денис Малюська поскаржився на дружину, яка не дозволяє купити рожевий костюм

Глава Мін'юсту Денис Малюська планував купити костюм за 1800 гривень

9 червня 2020, 11:22 comments1638
Поділіться публікацією:

Міністр юстиції України Денис Малюська на своїй сторінці в Facebook виклав пост в якому попросив у підписників поради щодо того, який костюм придбати: рожевий або зелений. За словами глави Мін'юсту, дружина не дозволяє йому купити рожевий костюм, поки під публікацією не набереться 2000 лайків-сердечок. Він запропонував своїм підписникам проголосувати певним смайлом за те, який костюм обрати чи жоден з варіантів не купувати взагалі.

Денис Малюська поскаржився на дружину, яка не дозволяє купити рожевий костюм

Крім того, Денис Малюська опублікував фото, на яких є цінник цих костюмів – за 1800 грн кожен.

Нагадаємо, міністр юстиції Денис Малюська і нове керівництво Агентства з розшуку та управління майном, придбаним незаконним шляхом, в особі тимчасово виконуючого обов'язки директора Віталія Сігідіна та його заступника Володимира Павленка намагаються взяти Межигір'ї під особистий контроль.

Раніше "Коментарі" писали, що Денис Малюська спробував їжу з Лук'янівського слідчого ізолятора, яку готують для ув'язнених. За словами міністра, він попросив помічників привезти йому для перевірки обід, який приготували для в'язнів Лук'янівського СІЗО. Денис Малюська стверджує, що співробітників СІЗО не попереджали, а його помічники проконтролювали, щоб обід брали саме зі спільної посудини.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини