Чого ж вони не чинять опір? - нардеп неоднозначно висловився про окупацію Криму (ВІДЕО)

Євген Шевченко заявив, що влада "створила собі ворогів" в особі Путіна і Лукашенка

Позафракційний народний депутат України, що раніше перебував у складі фракції "Слуга народу", Євген Шевченко зробив дивну заяву про окупацію півострова Крим Російською Федерацією. Про це пише УНІАН, посилаючись на ефір телеканалу "Україна 24".

Нардеп заявив, що українська влада "створила собі ворогів" в особі президента РФ Володимира Путіна і Олександра Лукашенка. На думку Шевченка, країні необхідно "змінювати курс" і "думати про економіку". Народний обранець вважає, що антиросійський вектор політики буде "руйнівним" для нашої держави.

"Ви про Крим говорите - деоккупація. А хто окупував Крим? Якщо так по-чесному говорити, 88% тих, хто прийшов на" референдум ", і" окупували "той Крим. Таке відчуття, що Росія завоювала, а всі кримчани такі нещасні -бідні, їх там тримають в полоні ... ", - висловився нардеп.

Крім того, на запитання телеведучого про те, чи анексувала РФ український півострів, Шевченко запитав: "А чого ж вони не чинять опір тоді?".

Зазначимо, що ще в травні народного депутата Євгена Шевченка виключили з фракції "Слуга народу". Сталося це після того, як депутат підтримав режим Олександра Лукашенка в питанні затримання опозиціонера Романа Протасевича. Спочатку Євген Шевченко оприлюднив спільне з Лукашенком фото і підписом: "Батька вам не Янукович!" Потім написав повідомлення про те, що "ми з бацькою за народ, за соціальну справедливість, за справжню незалежність без зовнішнього управління".

Раніше в матеріалі інтернет-видання "Коментарі" повідомлялося, що політолог розповіла про головний штамп російської пропаганди в Криму.