"Це кінець, все продали," - в кулуарах визначилися з кандидатурою на пост глави Харківської ОДА

Владу в регіоні отримають наближені до Геннадія Кернеса

Як пишуть соціальні мережі, "смотрящий" від Зеленського за Харківською областю Вадим Слюсарев продав посаду губернатора представникам Геннадія Кернеса, новообраного мера Харкова. Один з Telegram-каналів, що описує кулуарні ігри можновладців, посилаючись на свої джерела в Офісі Зеленського, пише, що вчора, 9 листопада, Слюсарев переконував президента, що новим губернатором повинен бути Ігор Терехов, на цей час перший заступник голови Харкова з питань розвитку і забезпечення життєдіяльності міста. Натомість за призначення Терехова, "Слуги" зможуть "поставити" своїх людей на посади голови міської та обласної ради. На даний момент кандидатури не розголошуються.

"З огляду на той факт, що більша частина пройшли за списком слуг народу - люди представників Кернеса, в результаті Зеленський в Харкові нічого не отримає", - пишеться в повідомленні.

За словами адміністратора Telegram-каналу, один з народних обранців від "Слуг народу" по Харківської області, назвав можливе призначення Терехова повним знищенням партії в регіоні.


Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що стало відомо, на скільки змінилася зарплата нардепів Верховної Ради з часу Революції Переваги