Аваков розповів, чи будує партію разом із Разумковим

Аваков побажав успіху Дмитру Разумкову, але в партію до нього йти не поспішає

Ексглава МВС Арсен Аваков вирішив зняти інтригу, відповівши на запити низки ЗМІ щодо його політичного майбутнього у компанії екс-спікера Верховної Ради Дмитра Разумкова. Аваков заявив, що не планує створювати спільну партію із Дмитром Разумковим. Як передає видання "Коментарі", відповідне відео із зізнанням ексміністр опублікував у себе в Telegram.

Арсен Аваков назвав фейками інформацію про те. що незабаром стане відомо про новий політичний проєкт на чолі якого буде трикутник "Аваков-Яценюк-Разумков". За словами ексглави МВС, цю неправдиву інформацію активно почали розповсюджувати після переговорів Єрмака та Подоляка.

Аваков заявив, що не бачить себе у партії Дмитра Разумкова і не займається будівництвом з ексспікером парламенту нової партії.

При цьому Арсен Аваков перерахував політиків, яким бажає успіху в роботі на український народ. Він назвав прізвище Разумкова, а також Гройсмана, Тимошенко, Смєшка, Ляшка, Кличка. При цьому Аваков додав, сподівається, що в основі їхньої роботи на Україну будуть професійні, а не імітаційні дії.

Зазначимо, після того, як Арсена Авакова було відправлено у відставку з посади голови МВС у липні 2021 року, він випав з інформаційного простору. Вперше голосно заявив про себе 4 листопада у програмі "Народ проти" на каналі "Україна 24". Арсен Аваков розкритикував роботу Офісу президента, зокрема розкрив подробиці підготовки засідань РНБО.

Читайте також на порталі "Коментарі" - Арсен Аваков заявив, що Україні потрібно бути готовою до смерті Путіна. На столі в українського керівництва мають лежати кілька папок, у яких мають бути сценарії дій, одна з яких має бути пов'язана зі смертю Путіна.