Стало відомо, коли можна очікувати відставки Кабміну Шмигаля

Вони уважно стежать за думкою людей

Глава Офісу Президента України Андрій Єрмак розповів про перспективи відставки прем'єр-міністра Дениса Шмигаля і чинного Кабінету міністрів. Про це він повідомив під час нового інтерв'ю на телеканалі "Україна 24".

За його словами, на цей момент, питання відставки Шмигаля і всього Кабміну не стоїть на порядку денному і навіть не обговорюється в Офісі Президента.

Журналіст задав Єрмаку питання про те, чи планується оновлення кадрового складу уряду у зв'язку із запитом суспільства. Він відповів, що зараз питання відставки Шмигаля на Банковій не обговорюють, у всякому разі поки що.

Чиновник також зазначив, що в уряді дуже пильно спостерігають за суспільними настроями та думкою людей.

Денис Шмигаль займає пост прем'єр-міністра України з березня 2020 року, він замінив на цій посаді Олексія Гончарука. Період його Кабміну припав на часи пандемії та двох жорстких карантинів навесні 2020 року і взимку 2021.

Також Шмигаль був віце-прем'єром і міністром з питань розвитку громад і територій. До приходу в Кабмін очолював Івано-Франківську обласну державну адміністрацію.

До приходу в політику був топ-менеджером корпорації ДТЕК, яка належить олігархові та найбагатшій людині України Рінату Ахметову. Там обіймав посаду генерального директора Бурштинської ТЕС в Івано-Франківській області.

На посту прем'єр-міністра неодноразово звинувачувався в лобіювання інтересів Ріната Ахметова, зокрема в галузі енергетики.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, скільки заробив глава МОЗ Степанов за січень і грудень.

Читайте також заяву Росії про можливу анексію ОРДЛО.