Головна Новини Політика кабмін Шмигаль готовий покинути пост прем'єра тільки в одному випадку
commentss НОВИНИ Всі новини

Шмигаль готовий покинути пост прем'єра тільки в одному випадку

Прем'єр-міністр Денис Шмигаль розглядає тільки одну ймовірність для відходу у відставку

11 червня 2020, 16:50 comments1620
Поділіться публікацією:

Глава уряду Денис Шмигаль заявив, що готовий покинути посаду лише в разі, якщо український народ, який поклав на нього надії, буде розчарований. Про це він повідомив на прес-конференції з нагоди ста днів правління нинішнього Кабміну, передає агентство "РБК-Україна".

Шмигаль готовий покинути пост прем'єра тільки в одному випадку

"З приводу того, коли я піду у відставку — коли я не виправдаю надії народу України", — заявив чинний прем'єр.

Відзначається, що глава держави Володимир Зеленський зазначив, що Шмигаль піде за своїм попередником Олексієм Гончаруком, якщо робота Кабміну буде визнана неефективною, а економіка країни залишиться в тому ж жалюгідному становищі як під час кризи.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що аналогічну відповідь на питання про відставку дав і одіозний міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, коли журналісти звернулися до нього по справі вбивства Катерини Гандзюк.

Так, на питання журналістів, чи не вважає міністр, що нерозкрите справу по вбивству херсонської активістки Катерини Гандзюк є підходящим приводом, щоб скласти з себе обов'язки, Аваков відповів негативно.

"Я поділяю заклики пасіонарної частини від реального положення. Я не цукровий, чи не розтану. Через це справи не піду (у відставку — прим. ред.)", — зазначив він.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини