Головна Новини Політика кабмін Разумков закликав Кабмін опублікувати умови кредиту від МВФ
commentss НОВИНИ Всі новини

Разумков закликав Кабмін опублікувати умови кредиту від МВФ

Спікер Верховної Ради Дмитро Разумков переконаний, що суспільство має знати правдиву інформацію, прописану в меморандумі з МВФ

4 червня 2020, 17:53 comments1517
Поділіться публікацією:

Голова Верховної Ради Дмитро Разумков звернувся до уряду України з проханням опублікувати текст меморандуму, який повинен бути підписаний з Міжнародним валютним фондом. Про це передає агентство "РБК-Україна".

Разумков закликав Кабмін опублікувати умови кредиту від МВФ

Так, парламентарій зазначив, що на даний момент текст, опублікований в засобах масової інформації та інших публічних ресурсах, навряд чи відповідає дійсності.

"Я впевнений, що Кабмін повинен продемонструвати меморандум, який буде підписаний з МВФ. І хоча я не є частиною переговорної групи, буде правильно, коли люди, які безпосередньо беруть участь у цьому процесі, будуть його коментувати. Пункти, які там відображені, служитимуть інтересам України... Хотілося б побачити документ", — зазначив спікер на брифінгу у Верховній Раді.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що МВФ опублікував меморандум економічної та фінансової політики України. Документ містить ключові аспекти антикризової програми України, яку підтримав МВФ в рамках другого перегляду програми "stand by".

Так, у порівнянні з листопадовим варіантом Меморандуму, прогноз падіння ВВП України в 2009 році складе 8% (раніше — 3%), інфляція — 16% (17%). МВФ відзначає, що однією з головних цілей монетарної політики України буде зменшення інфляції.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини