Головна Новини Політика кабмін Кабмін України вивчить питання обмеження роботи онлайн-сервісів з проросійською продукцією
commentss НОВИНИ Всі новини

Кабмін України вивчить питання обмеження роботи онлайн-сервісів з проросійською продукцією

На засіданні Уряду міністр культури та інформаційної політики України Олександр Ткаченко перерахував кілька онлайн-сервісів, які безкарно пропонують проросійську продукцію в Україні

23 вересня 2020, 18:04
Поділіться публікацією:

Сьогодні, 23 вересня, Кабінет Міністрів України прийняв рішення вивчити можливість обмеження роботи онлайн-сервісів з продажу проросійської продукції. Цей намір уряду було внесено до протоколу сьогоднішнього засідання. Про це повідомляє видання "ГОРДОН".

Кабмін України вивчить питання обмеження роботи онлайн-сервісів з проросійською продукцією

Фото: Андрій Гудзенко

Міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко виступив з пропозицією таких заходів по відношенню, зокрема, сервісу Wildberries, який нещодавно вийшов на ринок України та два дні тому, 21 вересня, відкрив продаж товарів з російською символікою, а також із зображенням президента РФ Володимира Путіна. Правда, на наступний день такі товари вже зникли з сайту.

"Днями було оголошено про вихід на український ринок російського онлайн-сервісу Wildberries. У зв'язку з цим пропонується протокольне доручення Кабінету Міністрів розглянути можливість застосування спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів до онлайн-сервісів, які пропагують, пропонують продукцію різного роду і контент російського виробництва в розрізі продукції і російських серіалів, які заборонені законом, типу сервісів ivi.ru або library.ru ", — сказав глава Мінінформполітікі.

Розробити пропозиції з цього приводу міністр запропонував довірити його відомству спільно з Міністерством з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що Міністерство культури запустило і представило телеканал для окупованих територій ЛНР і ДНР.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини