Головна Новини Політика кабмін Кабмін призначив нового в.о. міністра освіти
commentss НОВИНИ Всі новини

Кабмін призначив нового в.о. міністра освіти

Відповідне рішення було прийнято на засіданні Кабінету міністрів

25 червня 2020, 15:32 comments1767
Поділіться публікацією:

У четвер, 25 червня, Кабінет міністрів України призначив Сергія Шкарлета виконуючим обов'язки міністра освіти і науки. Рішення було прийнято на засіданні Кабміну.

Кабмін призначив нового в.о. міністра освіти

Нагадаємо, Сергій Шкарлет — ректор Чернігівського державного технологічного університету з 2010 року. Про можливості його призначення на дану посаду в одному з інтерв'ю повідомляв президент України Володимир Зеленський. Раніше виконуючою обов'язки профільного міністра була Любомира Мандзій.

Новий міністр — доктор економічних наук, професор. У 2013 році Шкарлет отримав нагрудний знак від екс-міністра освіти Дмитра Табачника та посвідчення "Заслужений діяч науки і техніки України".

Шкарлета неодноразово звинувачували у плагіаті під час написання наукових робіт, але сам міністр від цього відмовляється.

Як повідомляли "Коментарі" раніше, у Міністерстві освіти і науки розповіли, як з вересня зміниться освіту в українських школах. Для тих, хто планує здавати зовнішнє незалежне тестування, "Коментарі" зібрали в одному матеріалі все найважливіше про даному процесі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини