Головна Новини Політика кабмін Гончарук про Шмигаля: "Треба просто перестати робити дурниці"
commentss НОВИНИ Всі новини

Гончарук про Шмигаля: "Треба просто перестати робити дурниці"

Екс-голова уряду Олексій Гончарук назвав основні помилки Кабміну свого наступника Дениса Шмигаля

22 червня 2020, 21:50 comments1568
Поділіться публікацією:

Уряд при прем'єр-міністрі Дениса Шмигаля допускає низку помилок і направив  назад макроекономічний курс, який запустив екс-прем'єр Олексій Гончарук, однак це не критично і є час все виправити. Про це сам Гончарук розповів в інтерв'ю журналісту Яніні Соколовій в передачі "Рандеву".

Гончарук про Шмигаля: "Треба просто перестати робити дурниці"

Так, за словами Гончарука, Шмигаль позитивно себе зарекомендував на посаді голови обласної державної адміністрації Івана-Франківська і саме він заявив його як кандидата на посаду свого заступника — віце-прем'єра. Однак зараз деякі дії Кабміну викликають у нього занепокоєння.

"Повернення політичних схем в уряд відбувається відразу по декількох напрямках і це мене дуже турбує. Я б точно не оцінив це як плюс і це непросто період для уряду, тому що багато його рішень під час коронавіруса мені незрозумілі. Результати роботи Кабміну можна буде оцінити через більш тривалий період, а робити висновки через три місяці це некоректно", — зазначив Гончарук, також додавши, що в  уряд Шмигаля повертається і корупція.

При цьому екс-прем'єр зазначив, що всі помилки, які допустив новий Кабмін не є смертельними, "потрібно просто перестати робити дурниці".

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що колишній глава Кабміну Олексій Гончарук назвав головний недолік глави держави Володимира Зеленського.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини