Головна Новини Політика кабмін Рада публічно зажадала відставки глави МВС Авакова
commentss НОВИНИ Всі новини

Рада публічно зажадала відставки глави МВС Авакова

Нардепи вимагають відповідальності міністра МВС за зґвалтування жінки копами

29 травня 2020, 22:05 comments1922
Поділіться публікацією:

Партія "Голос" публічно закликала відправити у відставку міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова та голови Національної поліції України Ігоря Клименка після скандального події з згвалтуванням жінки і тортурами чоловіки в поліцейській дільниці в місті Кагарлика. Про це партія "Голос" заявила на своєму офіційному сайті.

Рада публічно зажадала відставки глави МВС Авакова

"Повинна настати неминуча відповідальність за те, що злочинці в погонах катують і ґвалтують людей. Депутати фракції "Голоси" наполягають на відставці міністра внутрішніх справ Арсена Авакова та голови Національної поліції Ігоря Клименка", — написали представники фракції "Голос".

Заступник голови фракції "Голос" Інна Совсун стверджує, що події можна було уникнути, якби поліцейські зазнали покарання за злочини на Кривому Озері, в дитячому притулку "Світанок" і за вбивство 5-річного Кирила Тлявова.

Депутати "Голоси" вважають, що необхідно змінити керівництво Міністерства внутрішніх справ і Національної поліції, тому що вони не впоралися з завданням проведення реформи правоохоронної системи України.

Як повідомляв портал "Коментарі", в Сінгапурі таксиста заарештували на 4 місяці за публікацію про продовження карантину.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини