Головна Новини Політика рада Обрання Ляшка в Раду може призвести до обвалу рейтингів Зеленського, - політолог
commentss НОВИНИ Всі новини

Обрання Ляшка в Раду може призвести до обвалу рейтингів Зеленського, - політолог

Олег Ляшко може стати потужним опозиційним депутатом, - Олеся Яхно

14 липня 2020, 09:46
Поділіться публікацією:

Якщо Олег Ляшко зможе потрапити до Верховної Ради, це може сильно вдарити по рейтингу президента Володимира Зеленського. Таку думку висловила політолог Олеся Яхно, коментуючи позачергові вибори на 208 окрузі, котрі відбудуться восени цього року. 

Обрання Ляшка в Раду може призвести до обвалу рейтингів Зеленського, - політолог

Слідом за президентськими вниз можуть піти і рейтинги партії "Слуга народу", впевнена експерт. 

"Монобільшість атрофувала свій політичний мозок і це перетворило парламент на болото на ручному управлінні з Банкової", — каже політолог.

Олеся Яхно вважає, що Верховна Рада зараз потребує гучного опозиційного гравця. І саме таким і може стати Олег Ляшко. Але для цього він має підготувати і провести переможну виборчу кампанію.

"Лідер радикалів своїми виступами і невгамовним характером ще минулого скликання довів свою жорстку опозиційність президенту. У цій Раді він може зіграти на противагу Слугам,  демонструючи активність та класичний парламентаризм, до якого "зелена" молодь точно не звикла", — переконана політолог. 

Поява Олега Ляшка в Раді могла б привернути увагу більшої кількості українців до того, що відбувається у стінах парламенту. 

"Наявність Ляшка в Раді, з однієї сторони, приверне увагу суспільства до подій котрі в ній відбуваються. З іншої, створить альтернативний сценарій тому, який запропонували Слуги. І є велика вірогідність того, що альтернативний може сподобатись більше" — резюмувала Яхно.

Позачергові вибори на 208 окрузі  на Чернігівщині відбудуться вже в жовтні цього року.
Раніше "Коментарі" розповідали про те, яку перевірку збираються влаштувати в "Слузі народу" для кандидатів на місцеві вибори. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини