Головна Новини Політика рада "Хто тут з яйцями?": депутати Верховної Ради збирають підписи за відставку Авакова
commentss НОВИНИ Всі новини

"Хто тут з яйцями?": депутати Верховної Ради збирають підписи за відставку Авакова

Депутати від "Слуги народу" запропонували відправити у відставку Авакова

2 червня 2020, 14:20 comments1804
Поділіться публікацією:

Робота міністра внутрішніх справ Арсена Авакова багатьом не по душі. У зв'язку з цим, в парламенті проходить збір підписів за відставку чиновника. З такою ініціативою виступили депутати від фракції "Слуга народу".

"Хто тут з яйцями?": депутати Верховної Ради збирають підписи за відставку Авакова

Зокрема, депутат від фракції "Слуги народу" Євген Шевченко звернувся до присутніх з пропозицією відправити міністра у відставку. Нардеп стверджує, що в його фракції майже всі члени не задоволені роботою глави МВС.

"Я хочу звернутися до своїх колег з фракції "Слуга народу" і запитати: в нашому залі є люди сильні, як кажуть у народі, "з яйцями"? Або ми й далі будемо дивитися, як пан Аваков продовжує руйнувати нашу країну? Цей безлад... бандитизм... Вже заходить за всі "червоні лінії". Я пропоную ті вислови, які говорять люди з фракції між собою винести в публічну площину. Я зараз заявляю всій країні, всім громадянам, що у фракції "Слуга Народу" фактично всі депутати не задоволені роботою міністра внутрішніх справ", — заявив Шевченко.

Нардеп також уточнив, що навіть якщо Аваков був ефективним міністром у свій час, то зараз ситуація змінилася.

Як повідомляв портал "Коментарі", резонансні злочини змушують міністра піти у відставку. Які перспективи Авакова будуть вирішувати "Слуги народу". Українські експерти дали можливі сценарії розвитку подій.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини