Головна Новини Політика зовнішня політика Суддя Вовк переніс засідання суду по справі Порошенко на перше липня
commentss НОВИНИ Всі новини

Суддя Вовк переніс засідання суду по справі Порошенко на перше липня

Суддя Вовк заявив, що вирішив перенести засідання, щоб надати час захисту

18 червня 2020, 16:31 comments2388
Поділіться публікацією:

Печерський районний суд Києва переніс розгляд питання про обрання запобіжного заходу для Петра Порошенка. Наступне засідання відбудеться 1 липня о 14:00.

Суддя Вовк переніс засідання суду по справі Порошенко на перше липня

Сьогодні, 18 червня, Печерський районний суд Києва на чолі з суддею Сергієм Вовком повинен був обрати запобіжний захід для п'ятого президента України Петра Порошенко. Офіс генпрокурора повинен був просити про арешт з альтернативою у вигляді застави у 10 мільйонів гривень.

Порошенко підозрюють у тому, що він вплинув на керівництво Служби зовнішньої розвідки і посприяв тому, що заступником голови відомства свого часу став Сергій Семочко. До речі, проти нього в СБУ незабаром відкрили справу про держзраду. Сам Порошенко звинувачення Офісу генпрокурора заперечує.

Нагадаємо, похорон батька Петра Порошенка довелося перенести через суд, куди п'ятого президента України викликали в якості підозрюваного. Прощатися з Олексієм Порошенком будуть у п'ятницю, 19 червня.

Також "Коментарі" писали, що генпрокурор Ірина Венедиктова попросила перенести суд щодо обрання запобіжного заходу для Петра Порошенка, адвокат заявив про "спекуляції на смерть".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини