Головна Новини Політика зовнішня політика МЗС України: "Іран не визнає за собою міжнародну відповідальність за авіакатастрофу МАУ"
commentss НОВИНИ Всі новини

МЗС України: "Іран не визнає за собою міжнародну відповідальність за авіакатастрофу МАУ"

Влада Ірану як і раніше, наполягають, що причиною авіакатастрофи МАУ стала банальна людська помилка

14 червня 2020, 20:33 comments1844
Поділіться публікацією:

За словами заступника глави Міністерства закордонних справ Євген Єнін заявив, що Тегеран до сих пір не визнав за собою міжнародної відповідальності за фактом катастрофи пасажирського лайнера "МАУ", яка відбулася 8 січня. Про це він розповів на каналі "Україна 24", передає агентство "РБК-Україна".

МЗС України: "Іран не визнає за собою міжнародну відповідальність за авіакатастрофу МАУ"

Єнін зазначив, що влада Ірану стверджують, що причинами аварії стала людська помилка пілотів.

"Ми вважаємо, що не можна ставити воза перед кіньми і, відповідно, говорити про причини можна буде тільки після того, як буде повністю завершено як технічне, так і кримінальне розслідування і будуть з'ясовані абсолютно всі обставини зазначеної трагедії", — стверджує міністр.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що посол України Андрій Шевченко закликав іранських колег розголосити вміст "чорних ящиків" впав в Тегерані Боїнга.

"Президент Ради ІКАО Сальваторе Шакитано повідомив, що Іран заслухають до завершення цієї сесії. Ми закликаємо Тегеран виконати свої обіцянки, а ІКАО — застосувати всі інструменти впливу, щоб розслідування було швидким та якісним", — підсумував Шевченко.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини