Головна Новини Політика вибори У турборежимі на місцеві вибори: коли Слуга народу назве кандидатів у мери
commentss НОВИНИ Всі новини

У турборежимі на місцеві вибори: коли Слуга народу назве кандидатів у мери

Обласні осередки партії Слуга народу повноцінно приступили до підготовки до місцевих виборів, - Корнієнко

15 червня 2020, 10:55 comments1320
Поділіться публікацією:

Кандидатів у мери найбільших міст в Україні "Слузі народу" назвуть вже до кінця червня. Про це повідомив керівник партії Олександр Корнієнко, пише РБК-Україна.

У турборежимі на місцеві вибори: коли Слуга народу назве кандидатів у мери

Президентська політична сила вже визначилася, хто саме керуватиме виборчою кампанією і штабами в регіонах. Зараз там займаються, в тому числі, підбором кандидатів в мери. Загальний напрямок політики партії буде визначати центральний штаб, все інше лишають на розсуд місцевих штабів.

"Всі обласні штаби партії вже запрацювали повноцінно. Місцеві вибори не будуть централізованими. По суті, це півтори тисячі окремих виборчих кампаній. З центру ними неможливо керувати. Центральний штаб партії буде працювати за принципом центральних органів виконавчої влади", — пояснив Корнієнко.

Турборежим, протестований в Раді, "Слуга народу", схоже, вирішила використовувати і під час місцевих виборів. Основні приготування в партії планують завершити ще до офіційного старту кампанії.

"Ми зараз активно готуємося, щоб, коли розпочнеться кампанія, ми могли кинути всі зусилля на агітацію. Це і формування дільничних комісій і виборчих фондів і, власне кажучи, висування", — говорить голова партії.

Визначитися з усіма кандидатами, які підуть на місцеві вибори від "Слуги народу", планують вже до середини серпня, тоді як сама виборча кампанія стартує лише наприкінці літа.

А ось з кандидатами в мери обласних центрів у "Слузі народу" вирішили не зволікати. Прізвища претендентів на мерські крісла назвуть вже протягом двох тижнів. Складніше за все, зізналися в партії, зараз визначитися з кандидатами в мери найбільших міст — Києва, Харкова, Львова, Одеси і Дніпра.

Раніше, нагадаємо, Володимир Зеленський пообіцяв, що кандидатів в мери, які будуть представляти "Слугу народу", виберуть під час партійних праймеріз. Це форма внутрішнього голосування.

А ось нинішньому мерові Києва Віталію Кличку запропонували йти на вибори від однієї з опозиційних політсил. Якої саме "Коментарі" розповідали раніше.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини