Головна Новини Політика внутрішня політика Топ-50 політичних експертів України в особах: Світлана Кушнір
commentss НОВИНИ Всі новини

Топ-50 політичних експертів України в особах: Світлана Кушнір

"Коментарі" представляють чергового учасника рейтингового опитування "Топ-50 політичних експертів і аналітиків" Світлану Кушнір

29 червня 2020, 13:34 comments4239
Поділіться публікацією:

Портал "Коментарі" продовжує знайомити читачів з учасниками масштабного рейтингового опитування "Топ-50 політичних експертів і аналітиків". У фокусі нашої уваги – політолог, політконсультант і економічний оглядач Світлана Кушнір.

Топ-50 політичних експертів України в особах: Світлана Кушнір

Світлана Кушнир. Фото: NewsOne

Світлана – яскравий представник харківської політичної школи, успішно співпрацює з провідними політиками та політичними партіями в Україні більше двадцяти років.

Герой нашого рейтингу – частий гість на центральних і регіональних теле- і радіоканалах, друкованих та електронних ЗМІ в Україні та за її межами (Ізраїль, Польща, Республіка Білорусь, США, Азербайджан тощо). Виступи та публікації Світлани Кушнір часом викликають палкі дискусії та словесні баталії, але нікого не залишають індиферентним до її висловлювань.

На думку Світлани Кушнір, профільна економічна освіта укупі з дипломом магістра державного управління і майже десять років стажу на керівних посадах в держуправлінні, а також знання тонкощів політичного закулісся, дають їй основу для незалежної і об'єктивної оцінки того, що відбувається в Україні та за кордоном.

"Коли мене за мої критичні, але чесні і відверті висловлювання деякі політики і навіть цілі центральні апарати партій називають персональним ворогом, я вважаю, що це і є найкраща оцінка моєї професіоналізму. Я ніколи не боялася бути незручною і правдивою у своїй діяльності. Можливо, за ці якості мені і не дають якихось премій і нагород, але я до них не особливо прагну: грамоти в рамках ніколи не замінять людяності і прямоти в спілкуванні. Я родом із промислового сходу України, а там не можна бути слизьким і викручуватися, там тебе оцінюють по справах та ефективності, що мені більше до душі!", – резюмує Світлана Кушнір.

З деякими експертними коментарями Світлани Кушнір для нашого видання можна ознайомитися за посиланнями:

Сто днів Кабміну: підсумки і перспективи уряду Шмигаля

Медична реформа в Україні: які позитивні моменти варто залишити, а які помилки – виправити негайно

Місцеві вибори в Україні восени-2020: бути чи не бути

Вважаєте, що Світлана Кушнір гідна звання кращого політичного експерта України? Тоді переходьте за посиланням і голосуйте!

А тут можна дізнатися про умови і правила голосування.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини