Головна Новини Політика внутрішня політика Суд над Порошенко: прокуратура наполягає на арешті п'ятого президента
commentss НОВИНИ Всі новини

Суд над Порошенко: прокуратура наполягає на арешті п'ятого президента

Петра Порошенка можуть заарештувати з можливістю внесення застави у розмірі 10 млн гривень

18 червня 2020, 16:19 comments1402
Поділіться публікацією:

Сьогодні, 18 червня, Печерський районний суд Києва розглядає справу п'ятого президента України Петра Порошенка. Суд має обрати запобіжний захід.

Суд над Порошенко: прокуратура наполягає на арешті п'ятого президента

Перед тим, як зайти в будівлю суду Порошенко виступив зі сцени перед входом.

Зазначимо, Офіс Генерального прокурора оголосив Петру Порошенку підозру у тиску на главу Служби зовнішньої розвідки у 2018 році. Це начебто робилося з наміром мати  можливість призначити Сергія Семочко першим заступником керівника служби.

У прокуратурі хочуть, щоб Порошенко заарештували на час проведення досудового розслідування, з можливістю внесення застави у розмірі 10 млн грн.

Біля будівлі суду зібралися прихильники Петра Порошенка. Також на суд приїхала дружина п'ятого президента – Марина Порошенко.

На засіданні також присутні колеги по партії Порошенко. Так, нардеп Ірина Геращенко зазначила, що у неї складається відчуття дежавю. "Суддя Вовк, Юрій Луценко. Повне дежавю", – написала вона.

Охарактеризував те, що відбувається в суді, ще один прихильник Петра Порошенка — Олексій Гончаренко.

оротко, що зараз відбувається: адвокати Порошенко виступили з доказом, що справа проти їх підзахисного не може розглядатися у Печерському суді. Адже це вже є порушенням закону. Вона має розглядатися у Шевченківському суді міста Києва, тобто, в тому суді, де  розміщується відділ ДБР. Тому сенсу  у відводі суддів Печерського суду немає.  Чому влада організовує процес саме у Печерському суді? Питання риторичне, і ви знаєте на нього відповідь", – написав Гончаренко.

Нагадаємо, похорон батька Петра Порошенка довелося перенести через суд, куди п'ятого президента України викликали в якості підозрюваного. Прощатися з Олексієм Порошенком будуть у п'ятницю, 19 червня.

Також "Коментарі" писали, що генпрокурор Ірина Венедиктова попросила перенести суд щодо запобіжного заходу Петру Порошенку, адвокат заявив про "спекуляції на смерті".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини