Головна Новини Політика внутрішня політика Мінські угоди є єдиним способом зупинити кровопролиття і возз'єднати країну, – Марченко
commentss НОВИНИ Всі новини

Мінські угоди є єдиним способом зупинити кровопролиття і возз'єднати країну, – Марченко

Оксана Марченко вважає, що для Володимира Зеленського мир на території України має бути пріоритетним завданням

24 червня 2020, 18:16 comments1129
Поділіться публікацією:

Бойові дії на території України є тією "кровотечею", яку необхідно зупинити в першу чергу, і лише після цього потрібно відновлювати економіку країни і підвищувати рівень життя людей. Про це в інтерв'ю "Страна" заявила дружина голови Політради партії "Опозиційна платформа ‒ За життя" Віктора Медведчука Оксана Марченко.

Мінські угоди є єдиним способом зупинити кровопролиття і возз'єднати країну, – Марченко

Дружина Віктора Медведчука впевнена, що мир в Україні має бути пріоритетним завданням для президента Володимира Зеленського.

"Коли трапляються аварії, людина може загинути не від травм, а від кровотечі. Бойові дії ‒ це та кровотеча в Україні, яку потрібно терміново зупинити. А вже потім можна відновлювати організм, тобто економіку. Рівень життя людей потрібно підвищувати. Не можна, щоб люди похилого віку жили зі страхом померти від голоду. Українці не заслуговують такої долі", – вважає Оксана Марченко.

Телеведуча також зазначає, що для встановлення історичної справедливості потрібен неупереджений аналіз. Правда, на її думку, це зможуть зробити тільки нащадки, так як сьогодні складно бути об'єктивними.

"Хто перший почав? Навіщо? Тому яка зараз різниця, як називати те, що відбувається на сході України, якщо гинуть люди, якщо українці не разом? Люди розділені, сім'ї розділені, і тривають бойові дії. Яка різниця, з якого боку стріляють? Якщо руйнуються будинки? Страждають громадяни України з обох сторін лінії зіткнення", – озвучила свою точку зору Марченко.

Оксана Марченко вважає, що єдиним способом зупинити кровопролиття і возз'єднати Україну є Мінські угоди.

"Я – не політик, я ‒ мама, дочка, сестра. Я – жінка, православна християнка. Для мене немає поганих – я люблю всіх людей. І з цієї точки зору я люблю і одних, й інших. Моє серце розривається. Я хочу миру для всіх. Будь-якою ціною. Треба з усіх боків політикам приборкати свої амбіції і почати переговори. Мінські угоди ‒ єдине, що визнано у світі як можливість зупинити кровопролиття і знову возз'єднати нашу країну. Нам потрібно підвести межу і сісти домовлятися, щоб повернути мир і привести економіку до ладу", – заявляє дружина Медведчука.

Оксана Марченко також відзначає, що ситуація в Україні не унікальна. Станом на сьогодні навіть складно підрахувати, скільки військових конфліктів відбувалося і відбувається у всьому світі. Але головне – якби люди не вміли домовлятися між собою, то вже не існували б держави.

"Чому ж нам не вистачає мудрості залишити образи, пробачити один одного і йти далі? Ми не планета мавп, ми люди розсудливі й добрі, я сподіваюся", – підсумувала телеведуча.

Раніше "Коментарі" писали, що на Донбасі зафіксували 20 порушень режиму припинення вогню.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини