Головна Новини Політика внутрішня політика Мінекономіки залишило "Укрспирт" без директора: Петрашко звільнив Блескуна
commentss НОВИНИ Всі новини

Мінекономіки залишило "Укрспирт" без директора: Петрашко звільнив Блескуна

Міністр економіки Ігор Петрашко підписав указ про звільнення в. о. директора ДП "Укрспирт" Сергія Блескуна

17 червня 2020, 20:58 comments1506
Поділіться публікацією:

Сьогодні глава Міністерства економіки Ігор Петрашко підписав указ, згідно з яким виконуючий обов'язки директора держпідприємства "Укрспирт" Ігор Блескун залишає свою посаду. Про це повідомляє видання "Новий час", посилаючись на слова самого Блескуна, який, втім, додав, що рішення не остаточне.

Мінекономіки залишило "Укрспирт" без директора: Петрашко звільнив Блескуна

Зазначається, що Комітет парламенту з питань фінансової, податкової та митної політики переніс терміни приватизації та демонополізації спиртової галузі до 1 жовтня 2020 року.

"Зняття Блескуна з позиції в. о. голови ДП Укрспирт і блискавичний розгляд профільним Комітетом ВРУ з питань фінансової, податкової та митної політики законопроекту № 3443 та погодження перенесення термінів приватизації та демонополізації до 1 жовтня 2020 — це чергова зупинка процесу роздержавлення спиртової галузі, який ми спостерігаємо роками", — зазначено в повідомленні Мінекономіки.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в. о. директора "Укрспирту" Ігор Блескун відзвітував про масштабної роботи та постачанні українське населення антисептиками на основі спирту під час пандемії COVID-19.

"За короткий термін ми поставили вже близько 300 тисяч літрів дезінфікуючого засобу виробникам антисептиків. Зараз у нас підписані відповідні договори з 32 українськими компаніями. Поставка сировини для антисептиків з заводів відбуваються 7 днів в тиждень під наглядом податківців", — зазначив керівник ДП.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини