Головна Новини Політика кабмін Кабмін переходить на надзвичайний режим роботи
commentss НОВИНИ Всі новини

Кабмін переходить на надзвичайний режим роботи

Уряд змушений змінити режим роботи через епідемічну ситуацію в країні

7 серпня 2020, 23:31 comments2628
Поділіться публікацією:

Кабінет міністрів України починаючи з суботи, 8 серпня, переходить на надзвичайний режим роботи. Причиною такого рішення стало погіршення епідемічної ситуації в нашій країні. Про це з посиланням на заяву прем'єр-міністра Дениса Шмигаля повідомляє Урядовий портал .

Кабмін переходить на надзвичайний режим роботи

Прем'єр заявив, що на тлі рішення державної комісії ТЕБ та НС про внесення змін до постанови № 641 щодо зміни критеріїв визначення рівня епідемічної небезпеки, вимагає від влади більш скоординованих дій. Він також зазначив, що на рішення вплинув сьогоднішній антирекорд за кількістю нових випадків зараження коронавірусною інфекцією COVID-19. Так, третій день поспіль в Україні фіксують рекорд за кількістю нових випадків інфікування. За минулу добу COVID-19 виявили ще у 1453 пацієнтів.

Також на сайті Кабміну повідомили, що на завтра, 8 серпня заплановані позачергове засідання уряду. Кабмін повинен розглянути питання щодо погіршення епідситуації в розрізі кожного регіону України.

Нагадаємо, Міністерство охорони здоров'я України сьогодні оновило список областей, які не готові до ослаблення карантину. Станом на сьогодні, до цього переліку увійшли 9 областей.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини