Головна Новини Політика Скандали.Політика Звільнення українців з ОРДЛО, ініційоване Медведчуком, може зірватися - Мулик
commentss НОВИНИ Всі новини

Звільнення українців з ОРДЛО, ініційоване Медведчуком, може зірватися - Мулик

Блогер певен, що заява омбудсмена Людмили Денисової може привести до зриву ініціативи Медведчука

21 січня 2021, 13:43
Поділіться публікацією:

Блогер Владислав Мулик вважає, що заява омбудсмена Людмили Денисової про те, що ОРДЛО найближчим часом передасть в односторонньому порядку дев'ятьох утримуваних осіб, може привести до зриву домовленостей голови політради "Опозиційна платформа — За життя" Віктора Медведчука про передачу чотирьох українок. Про це Мулик написав на своїй сторінці в Facebook.

Звільнення українців з ОРДЛО, ініційоване Медведчуком, може зірватися - Мулик

В. Медведчук. Фото з відкритих джерел

"Денисова заявила про те, що мало не в найближчі години очікується передача з боку ОРДЛО в односторонньому порядку аж дев'ятьох утримуваних осіб", — йдеться в повідомленні Мулика.

На думку блогера, омбудсмен зовсім не займалася питанням звільнення українців з ОРДЛО, але тепер чомусь висловлює свої очікування.

"А очікує вона одного: що ті переговори, які спокійно, незважаючи на весь бруд, які ллють "професійні патріоти", наполегливо веде Віктор Медведчук з ОРДЛО (з приводу звільнення чотирьох українок) — зірвуться. А разом з Денисовою цього очікує і вся нинішня зелено-коричнева влада... ", — вважає блогер Владислав Мулик.

Як повідомлялося раніше, глава ОБСЄ побувала на лінії розмежування на Донбасі. Керівниця ОБСЄ Анн Лінде підкреслила, що це вже не перший її візит на український Донбас, де ведуться військові дії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Котя

22 січня 2021, 08:14

МЕДВЕДЧУКА НАДО ВЫДАТЬ РОССИИ! НО ЛУЧШЕ ЗАМОЧИТЬ ПИДАРА!!!


Новини