Головна Новини Політика Скандали.Політика Жорсткі розмови у Верховній Раді: народний депутат VS міністр інфраструктури (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Жорсткі розмови у Верховній Раді: народний депутат VS міністр інфраструктури (ВІДЕО)

У стінах Верховної Ради розгорівся скандал між Олександром Куницьким і Владиславом Криклієм

3 липня 2020, 16:37 comments1822
Поділіться публікацією:

Жорсткі розмови у Верховній Раді: народний депутат VS міністр інфраструктури (ВІДЕО)

У п'ятницю, третього липня, у стінах Верховної Ради народний депутат України від партії "Слуга народу" Олександр Куницький звинуватив міністра інфраструктури Владислава Криклія в корупції. Відео інциденту опублікував телеграм-канал "Легітимний".

"Ти зайди до мене в Фейсбук і подивися, я ж фото викладаю. Ваші люди відкривають по всій країні технічні центри, які навіть не підключені в розетку. Це ж типова корупційна схема, яку ти побудував", — сказав Куницький.

Також нардеп запропонував Криклию піти у відставку.

"Не можеш нормально працювати — вали у відставку! Що треба зробити? Ми зберемо підписи, тобі допоможемо", — емоційно додав Олександр Куницький.

Увага! У відео присутня нецензурна лексика!


Як раніше писали "Коментарі", народного депутата від фракції "Слуга народу" Галину Третьякову звинуватили в нацизмі. Під час вебінару, який онлайн проводила Київська школа економіки, депутат назвала дітей з бідних родин — "дітьми низької якості". Відразу ж після цього Рада Федерації профспілок зажадав відставки Третьякової.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини