Головна Новини Політика Скандали.Політика ЗМІ опублікували докази корупційної діяльності новопризначеного міністра агрополітики Лещенко
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗМІ опублікували докази корупційної діяльності новопризначеного міністра агрополітики Лещенко

За словами автором матеріалу, така інформація не могла не залишитися непоміченою в Офісі Президента

17 грудня 2020, 19:40 comments1954
Поділіться публікацією:

ЗМІ опублікували матеріал, який може бути компроматом на новопризначеного міністра агрополітики Романа Лещенко. За словами автором матеріалу, така інформація не могла не залишитися непоміченою в Офісі Президента, в тому числі й Володимиром Зеленським.

ЗМІ опублікували докази корупційної діяльності новопризначеного міністра агрополітики Лещенко

Так, зі слів представників ЗМІ, що новий міністр агропромисловості та продовольства Роман Лещенко, у 2018 році був головою агрофірми з іноземними вкладеннями та, за словами засновника цього підприємства, зловживав своїм службовими обов'язками з метою виведення оборотного капіталу на підконтрольні йому рахунки організації. Результатом таких дій став серйозної шкоди агрофірмі.

Інвестором є громадянин США, який опублікував прес-реліз і висловив бажання боротися до останнього, в тому числі -  сповістити весь світ про події, пов'язані з Лещенко.

Раніше "Коментарі" писали про те, що сьогодні, 17 грудня в Міністерстві культури проходять обшуки представники Національного антикорупційного бюро України. Слідчі заходи стосувалися охорони культурної спадщини — зокрема, видачі дозвільного документа в минулому, 2019 році. Про це повідомила прес-служба відомства.
Крім того, порталу стало відомо, що альтернатива Юрію Вітренко на посаду глави міністерства енергетики відсутня. Повторне голосування за його призначення відбудеться вже на початку майбутнього року. Таку заяву зробив глава фракції "Слуга народу" Давид Арахамія. За його словами, Вітренко зробив помилку, коли не зустрів зі всіма фракціями та не довів курс політики відомства і першочергові кроки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини