Головна Новини Політика Скандали.Політика Жириновський розповів про плани Росії щодо розділу України та розгрому Європи (відео)
commentss НОВИНИ Всі новини

Жириновський розповів про плани Росії щодо розділу України та розгрому Європи (відео)

Плани далекосяжні, а політик занадто старий

26 листопада 2020, 22:50 comments4618
Поділіться публікацією:

Скандальний російський політик Володимир Жириновський поділився з журналістами планами щодо розділу України та розгрому Європи. На його думку, коли ВСУ нападе на Крим і Донбас, армія РФ знищить українську армію. На допомогу українцям прийдуть збройні сили Польщі, які також будуть знищені великою і могутньою Росією. Коли на допомогу Україні прийде Німеччина, між Путіним і канцлером буде укладено мирний договір про поділ України. У підсумку, за словами Жириновського, західні області — 30 відсотків від всієї країни відійдуть Європі та вступлять в НАТО, а 70 відсотків — Харківська, Донецька, Дніпропетровська та інші області — увійдуть до складу Російської імперії.

Жириновський розповів про плани Росії щодо розділу України та розгрому Європи (відео)

"Ось такий план!", — такими словами закінчив свою промову політик.


Раніше портал "Коментарі" писав про те, як нардеп Ківа поділився рецептом від коронавірусу. Нардеп вважає, що, щоб перемогти інфекцію, перш за все потрібно з ранку зробити зарядку, поснідати, нецензурно послати всіх під американським посольством, потім підкачатися, а потім в лазні вигнати з себе "всю цю гидоту".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/u_now/8950
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Алекс

19 січня 2021, 16:16

И тут Остапа понесло )

Игорь

28 листопада 2020, 20:59

Нуууу, как-то давно, ещё в году так в 2006-м, Жириновский нам пообещал что не умрёт пока Севастополь не вернётся в Россию. И ведь получилось. Так что украинцам верить и бояться :).

Alex

27 листопада 2020, 05:49

Это - не первый раз. Он уже Бушу грозил перед Ираком... https://youtu.be/Gk8G2mjaD4o


Новини