Головна Новини Політика Скандали За якої умови можлива відставка Максима Степанова
commentss НОВИНИ Всі новини

За якої умови можлива відставка Максима Степанова

Наступного кандидата на пост Міністра охорони здоров'я обиратимуть ретельніше

19 лютого 2021, 13:10
Поділіться публікацією:

Міністру охорони здоров'я може загрожувати відставка. Про це повідомила народний депутат з партії "Слуга народу" Ірина Верещук в ефірі телеканалу "Україна 24".

За якої умови можлива відставка Максима Степанова

Степанову загрожує відставка - за якої умови. Фото: slovoidilo.ua

Політик сказала, що міністр охорони здоров'я Максим Степанов несе особисту відповідальність за початок вакцинації. Відповідно, якщо ця процедура провалиться, "Слуги народу" ініціюватимуть відставку міністра.

"Ми будемо розглядати таке питання. Я вважаю, що це не покарання. У будь-якому разі міністр Степанов далі не зможе, перебуваючи на посаді, бути ефективним і таким, якому довіряє суспільство. Йдеться про слово — він дав слово не тільки нам як фракції, але і всьому суспільству до кінця місяця розпочати вакцинацію" — зазначила нардеп.

Окрім того, Ірина Верещук повідомила, що наступного кандидата на посаду міністра охорони здоров'я обиратимуть ретельніше. Людина буде екзаменуватися та проходити тестування. Особисто Верещук надає перевагу голові комітету Ради з питань здоров'я Михайлу Радуцькому.

Нагадаємо, що глава Верховної Ради України Дмитро Разумков дозволив запустити процес збору підписів за імпічмент глави держави Володимира Зеленського. Стало відомо, як на це відреагував сам президент. Подробиці читайте в нашому матеріалі.

Також сайт "Коментарі" повідомляв раніше, що офіційне визнання експрезидента Петра Порошенка, що саме він власник телевізійного каналу "Прямий" — помилковий хід. Про це заявив в матеріалі порталу "Коментарі" експерт громадської організації "Бюро аналізу політики" Віктор Бобиренко. Думку спеціаліста читайте в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Иван

19 лютого 2021, 13:32

Які ще умови треба для звільнення цього ковідного псевдостатиста? Назвіть хоч одне досягненння, крім "чи то ще буде"!


Новини