Головна Новини Політика Скандали.Політика В Україні закрили всі кримінальні справи проти Порошенка і Байдена
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні закрили всі кримінальні справи проти Порошенка і Байдена

Рішення прийняли після інавгурації Байдена

3 лютого 2021, 14:30 comments3742
Поділіться публікацією:

В Україні закрили кримінальні провадження стосовно екс-президента Петра Порошенка і нового президента США Джо Байдена. Про це під час брифінгу повідомили адвокати Порошенко Ілля Новиков та Ігор Головань, повідомляє телеканал "Прямий".

В Україні закрили всі кримінальні справи проти Порошенка і Байдена

Порошенко та Байден. Фото: Радiо Свобода

Справа, яка перебувала в розробці національного антикорупційного бюро, за інформацією адвокатів п'ятого президента, остаточно закрито.

Вони відзначили, що останнім часом стало дуже "гарячим" для ініціаторів справ, а саме народного депутата Андрія Деркача, який потрапив під американські санкції і був оголошений Держдепом як російський агент.

Адвокати заявили, що Деркач став токсичною фігурою абсолютно для всіх, а справа шкодило відносинам України і США. За їх словами, коли правоохоронці зрозуміли, що проблеми з США можуть виникнути у кожного з них, справи були закриті.

Ілля Новіков зазначив, що рішення про припинення кримінальних проваджень було прийнято 22 січня, відразу ж після вступу нового президента США Джо Байдена в посаду.

Довідка: народний депутат Андрій Деркач у 2020 році дав кілька прес-конференцій, де опублікував плівки розмов Петра Порошенка і Джо Байдена, коли останній був віце-президентом в адміністрації Барака Обами, а також записи розмов Порошенка з Володимиром Путіним.

В кінці 2020 року Деркач потрапив під санкції мінфіну США, а в Держдепі його прямо назвали російським агентом. Також під санкції в січні 2021 року потрапили нардеп Дубінський, екс-прокурор Костянтин Кулик та інші.

Джо Байден був обраний президентом США в листопаді 2020 року. Він офіційно вступив на посаду 20 січня 2021 року.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що канали Медведчука фінансують з ОРДЛОУ.

Також читайте,  що буде з Чорноморським флотом після повернення Криму під контроль України.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Алик

5 лютого 2021, 10:23

Борис, почему же трепач он и есть наш приговор ). Обращение было к народу,а не к Порошенко лично.

Борис

5 лютого 2021, 07:22

Конечно, а я помню как кандидат в презеденты говорил Порошенко: "Я ваш приговор"! И миллионы лдей в Украине помнят.Трепач значит наш гарант!

Богдан Рясне

4 лютого 2021, 14:19

Українець, вчить матчасть: Супрун призначав Гройсан. Дурні, особливо як Українці, - це невиліковно. Співчуваю.

Правдоруб

4 лютого 2021, 13:49

ВОТ ТВАРИ ЛЖИВЫЕ!!! Этого порошенка нужно расстрелять, а не судить!!! Достали уже лживые, продажные политики!!!

Подлый хохол

4 лютого 2021, 09:27

По их словам, когда правоохранители поняли, что проблемы с США могут возникнуть у каждого из них Источник: https://politics.comments.ua/news/scandal/v-ukraine-zakryli-vse-ugolovnye-dela-protiv-poroshenko-i-baydena-671006.html © Comments.ua нафиг тогда нам такие правоохранительные органы, если они готовы вылизывать нижние полушария мозга каждого, кто погрозил им пальцем, а не следовать букве закона

Українець

3 лютого 2021, 15:02

А що Порошенко такий праведний? Супрун через свою гнилу медреформу, в якій померло десятки тисяч людей, які могли іще жити і Порошенко тут нівчому не винний? Супрун ставив саме Порошенко. Источник: https://politics.comments.ua/news/domestic-policy/komu-iz-politikov-doveryayut-ukraincy-svezhiy-reyting-671005.html © Comments.ua

Українець

3 лютого 2021, 15:01

А що Порошенко такий праведний? Супрун через свою гнилу медреформу, в якій померло десятки тисяч людей, які могли іще жити і Порошенко тут нівчому не винний? Супрун ставив саме Порошенко.


Новини