Головна Новини Політика Скандали.Політика В ДБР пояснили, чому прийшли з обшуками до Омеляна
commentss НОВИНИ Всі новини

В ДБР пояснили, чому прийшли з обшуками до Омеляна

Обшук у будинку екс-міністра інфраструктури Володимира Омеляна співробітники ДБР влаштували рано вранці

12 червня 2020, 14:02 comments1555
Поділіться публікацією:

У Держбюро розслідувань пояснили, навіщо сьогодні вранці увірвалися в будинок колишнього міністра інфраструктури Володимира Омеляна. Як виявилося, йдеться про справу про вбивство журналіста Василя Сергієнка. А детективів цікавив не сам екс-міністр, а його житло.

В ДБР пояснили, чому прийшли з обшуками до Омеляна

Двері приватного будинку Володимира Омеляна під Києвом співробітники ДБР постукали близько 6:30 ранку. Сам обшук тривав не довше кількох годин. Що саме шукали, силовики не уточнили. Однак це стосується колишнього власника житла — екс-депутата і колишнього члена "Партії регіонів", запевняють в ДБР.

Колишній нардеп, якому належав будинок родини Омеляна, — це Геннадій Бобов. Він фігурує в справі про вбивство журналіста Василя Сергієнка. 4 квітня журналіста викрали в місті Корсунь-Шевченківський Черкаської області, а потім вбили і закопали тіло в лісі. Зараз у справі шість підозрюваних, яких затримували з 2015 по 2017 рік. Частину з них суд випустив з-під арешту. До речі, серед підозрюваних Бобова немає.

Сам Омелян цей будинок орендує. Однак впевнений, що співробітники ДБР приходили саме до нього.

"Формально до мене ніяких звинувачень немає. Ніхто нічого не вилучив. Обшуки проводили коректно, хоча і з автоматниками. Володимир Зеленський, Ваш привіт я отримав! Проте мовчати не буду! Мої діти і дружина передають великий привіт Вашій родині. Це ж повний совок битися з сім'ями своїх політичних опонентів", — прокоментував ранкові обшуки Володимир Омелян.

Раніше "Коментарі" розповідали про те, що з обшуками до колишнього керівника податкової служби прийшли співробітники СБУ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини